Προφίλ

Η επιχείρηση ‘κηπεία’ ιδρύθηκε το 2008 από τον Γεώργιο Παπαδάκη, τεχνολόγο γεωπόνο, απόφοιτο  του Α.Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, με σκοπό να ενταχθεί  δυναμικά στον χώρο της αρχιτεκτονικής τοπίου. Η ιδέα αυτή στηρίζεται στις σπουδές του, στην προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη εταιρία, στην εργασιακή του εμπειρία, από συνεχής έρευνα σε Ελλάδα και εξωτερικό, για προϊόντα νέας  τεχνολογίας και νέες μεθόδους και κυρίως στο μεράκι του και την όρεξη για δουλειά.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Παραλία Μαραθώνα, Νάξου 12, η περιοχή δράσης της είναι κυρίως η ανατολική αττική, χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι αποκλείει οποιαδήποτε άλλη περιοχή.

Ο σκοπός της επιχείρησης αυτής είναι να ασχολείται με την αρχιτεκτονική τοπίου και γενικά με κατασκευές και συντηρήσεις έργων πρασίνου. Είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει κάθε ιδιώτη, επαγγελματία και δημόσιο φορέα, ώστε να μελετήσει, να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και στην συνέχεια να συντηρήσει  αυτό το έργο πρασίνου σε κάθε ιδιωτικό, επαγγελματικό ή δημόσιο χώρο.

Η μελέτη και η κατασκευή, θα γίνεται με την βοήθεια μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδέες και τα θέλω του πελάτη, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για ένα έργο πρασίνου, που θα δένει αρμονικά με το σπίτι, το γραφείο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Η στρατηγική της εταιρίας είναι να εισχωρήσει δυναμικά στον χώρο αυτό και να μπορεί να προσφέρει με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε επιθυμία του πελάτη.

Οι κατασκευές οποιασδήποτε μορφής γίνονται εκτός από το μεράκι, την συνέπεια, την σχετική εμπειρία και γνώση που μας αντιπροσωπεύει, με τελευταίας τεχνολογίας και πρώτης ποιότητας υλικά, ώστε να διασφαλίζουμε την αντοχή, την αισθητική και την ασφάλεια του κάθε έργου και κυρίως τον σεβασμό στο περιβάλλον και στον πελάτη.